За Нас

Ние сме млада и динамично развиваща се фирма, която се занимава с продажба на нови ремаркета за автомобили от водещи и признати с качеството си и надежност Европейски производители. Нашите служители непрекъснато се грижат за всеки детайл, така че всички клиенти да са напълно удовлетворени и доволни от редлаганите продукти и услуги. Ние постоянно се стремим към самоусъвършенстване, опитвайки се да ви осигурим сигурност и спокойствиe.

Също така kamper.bg се специализира в продажбата и монтажа на тегличи от известни производители като GALIA, AUTO-HAK, WESTFALIA, BRINK и BOSAL за леки и лекотоварни автомобили, джипове, бусове и камиони.

Поддържайки качество си на работа на най-високо ниво kamper.bg , бързо се нарежда сред водещите търговци на ремаркета в България.

Гарантираме на всички наши клиенти пълно обслужване на нашите ремаркета с резервни части, включително и след гаранция.

Наблюдението на тенденциите и развитието на пазара на ремаркета в България и в Европа, ни позволиха да направим предложение, насочено към вниманието на нашите клиенти на висококачествени и модерни ремаркета, конструирани от инженери с богат опит в тази област. Ремаркетата предлагани от kamper.bg, се надяваме да станат разпознаваем и желан продукт по пътищата на страната ни.

Контакти

  • Телефон +359 (879) 340 777
  • Адрес гр. Пловдив, бул. Кукленско шосе 23
  • Адрес гр. София
  • Имейл info@kamper.bg
  • Следете ни
Пишете ни