Избор на категория
Заявка за продукти

Лагер за главина KNOTT

Как става плащането на продуктите?
Клиента може да плати в брой в офиса на фирмата, по банка или  с карта в офиса. Съществува възможност и чрез лизинг през УниКредит Булбанк. Не е нужно да се ходи до банката!  Одобряването става по телефона в рамките на 30 мин. след контакт с човек от банката. 

Как се случва доставката на ремаркето?
Ремаркетата се закупуват на място от адреса на фирмата или се доставят до КАТ след предварителна уговорка! Това важи за София и Пловдив! За другите градове става след уговорка с клиента и  допълнително заплащане за разходите по транспортиране. Работим в насока по изпращане с куриерска фирма. За сега сме договорили цени от 200 лева до 300 лева в зависимост от големината и тежестта на ремаркето. Тази цена се отнася само за малки ремаркета до 750кг и с размери на ремаркетата от 150 см до 250 см  с една ос. 

Имаме ли безплатна консултация?
Подхождаме индивидуално към всеки клиент! В зависимост от кой град е клиента, предлагаме индивидуално решение! Подготвяме документите за регистрация в КАТ! Съдействаме за вадене на транзитен номер от КАТ, когато клиента е от далече !
Какви са стъпките при поръчка и доставка? Какъв е процента на поръчки по телефон и след попълване на формата през сайта?
Поръчките стават по мейла на info@kamper.bg и по телефона! Ремаркетата се взимат от базата на фирма Кампер ЕООД. Доставката е възможна след предварителна уговорка по телефона или на място от адреса на фирмата! ВАЖНО! За клиенти от София и Пловдив предлагаме безплатна доставка до КАТ!

Какво ни различава от конкуренцията? 
1. Безплатна и мила консултация
2. Съдействие за изготвяне на пълен комплект от документи за безпроблемна регистрация в КАТ!
3. Безплатна доставка до КАТ в София и Пловдив.
4. Изкарване на транзитен номер  с предварителна уговорка с клиента!
5. Възможност за плащане с карта!
6. Следгаранционно обслужване!
7. Две годишна гаранция на закупените нови ремаркета! 

Какви са предимствата на нашите ремаркета спрямо конкуренцията?
* Продажба само нови ремаркета!
* Налични на склад!
* Имаме богат асортимент от 25 вида различен тип ремаркета!

- ремаркета с една ос
- ремаркета с две оси
- ремаркета с три оси
- ремаркета със спирачка
- ремаркета без спирачка
- ремаркета с ресьори
- ремаркета с амортисьори
- ремаркета с горещо поцинковани рами
- ремаркетата имат 2 години Гаранция!
- ремаркета от 750кг до 1350кг.
- ремаркета от 1500кг до 2700кг
- ремаркета от 2000кг до 3500кг.
- ремаркета от 3000кг до 4500кг
- ремаркета с брезент и стелаж

Предлагаме ремаркета само на Европейски производители и на доказани марки с гарантирано високо качество на изработката! Внос на ремаркета от Германия, Полша, Англия, Сърбия и Унгария!

* Кратък срок за доставка в случай на индивидуална поръчка(в зависимост от производителя)
* Ниски цени на добро качество!
* Изпълняваме индивидуални поръчки в зависимост от типа и марка ремарке!
* налични резервни части за тях на склад!
Колко може да стърчи товарът от задната част, отстрани и от предната част на ремаркето?
На много от Вас се е случвало да транспортира товар, който да  стърчи от ремаркето. Знаете ли колко може да стърчи товарът от ремаркето, за да няма проблем със закона и пътната полиция? Информация можете да намерите в Закона за движение по пътищата, където са описани правилата за превоз на товари.  В закона ясно е посочено колко може да стърчи товарът от ремаркето. Товарът не може да излиза от задната част на ремаркето на автомобил на разстояние, не по-голямо от 80 см. от задната му повърхност. Разбира се, не бива да се забравя, че товарът не може да закрива светлините и регистрационните номера. Те трябва да се виждат! Маркирането на товара е задължително само ако той излиза повече от 0,5 м.

Колко може да стърчи товарът от предната част на ремаркето?
Товарите, стърчащи от предната част на ремаркето, трябва да се поставят така, че да не стърчат на повече от 0,5 м. от предната повърхност на превозното средство.  Товар, който стърчи твърде много от ремаркето, може да удари колата по време на маневри и да причини щети.  Разпоредбата, че товарът не може да стърчи на повече от 0,5 метра напред от ремаркето, трябва да се прилага много внимателно! 
Колко може да стърчи товарът отстрани на ремаркето?
Товарите, стърчащи отстрани на превозното средство, трябва да отговарят на следното условие.  Общата ширина на ремаркето с товара не може да бъде по-голяма от 2,55 м. Асортимента на фирма Кампер  включва богат избор от части за ремаркета.

Защо са необходими триточкови колани за ремаркета
Триточковите колани се използват за укрепване на ремаркета върху платформите, които ги транспортират. Те имат специална характеристика – така наречената гъвкавата гумена подложка „GRASS", която осигурява надеждно фиксиране на гумите на автомобила върху платформата . Имат също така 3 куки, които се закачат за шасито на ремаркето за да държат здраво гумите по време на движение.
Повърхността на гъвкавата подложка има висок коефициент на сцепление с протектора на гумата/колелото, ефективно издържа на динамични натоварвания и предотвратява случайно освобождаване на товара.
Коланите, които предлага фирма Кампер са произведени в Европейския Съюз и имат етикет и паспорт, което позволява използването им по международни маршрути.

Намерете точното ремарке за вашия електрически автомобил

Все по често клиентите купуват електрически автомобили! Ако имате електрическа кола и обмисляте покупка на ремарке, и не знаете дали можете да я теглите, фирма Кампер е  подготвила информация и предложение за това как да изберете правилното ремарке за конкретен електрически автомобил. Трябва да сте наясно, че не всички ремаркета могат да бъдат теглени от електрически автомобили. Моля обадете ни се за повече информация на тел. 0877 05 07 04.

Лош Добър