Избор на категория
Заявка за продукти

Теглич за VOLKSWAGEN Crafter 2016-2020

Теглич за VOLKSWAGEN Crafter 2016-2020
Разгледайте още: Тегличи

Кампер БГ е с дългогодишен опит на пазара за тегличи в България. Тегличите продавани от фирма Кампер са произведени, качествено контролирани и проектирани от признати известни Европейски производители на тегличи като AutoHak, GALIA, Westfalia, ARAGON и Steinhoff. Тегличите се отличават и характеризират с високо качество, издръжливост и 2 годишна гаранция.

Нашата оферта включва тегличи за почти всички марки превозни средства:

  • Тегличи за автомобили
  • Тегличи за джипове
  • Тегличи за бусове

Допълнително предлагаме фланцови куки, адаптери, електрически кабели, букси със 7 и 13 пина и преходници от 13 пина към 7 и от 7 пина към 13 пина. Тегличите и фланцовите куки имат Европейски Сертификати с разрешение за дърпане на ремаркета от 750 кг. до 3500 кг. обща товароносимост.

Помислили сме също и за собствениците на Американски и Канадски автомобили, които имат различен стандарт за монтаж на тегличи и електрически кабели! В нашия онлайн магазин за ремаркета и тегличи, може да откриете това, което ви интересува! 

Отличаваме се от конкуренцията с по-изгодни цени, наличност на голям асортимент на склад, извършване на монтаж и предлагане на гаранция на тегличите от 2 години. Поддържаме  наличност на повечето от моделите на тегличи!

Доставката се извършва по куриер в рамките на деня. Реализираме поръчки, получени до 15 часа всеки ден от понеделник до петък и събота до 12ч. Съобразяваме се с изискванията на клиента! Извършваме монтаж на всички закупени от нас тегличи! Цената на монтажа е от 60 лв. до 90 лв. в зависимост от модела, годината, сложността и особеностите на превозното средство.

*** Наличие на документирани снимки от извършени монтажи на тегличи на множество автомобили. Често хората се тревожат, че по време на монтаж може да се наруши задната броня на техния автомобил, тъй като трудно предвиждат как ще изглежда след процеса. Затова в Кампер сме се постарали да предоставим фотографичен материал, заснет след всяко извършено поставяне на теглич, с цел да убедим клиентите в професионализма и грижата, с която извършваме нашите услуги.

Лош Добър