Избор на категория
Заявка за продукти

Тегличи

Предлагаме богат асортимент от тегличи за ремаркета. Нашето предимство е добро познаване на бранша, богат опит в подбора на тегличи. Над 1000 бр. различни марки и модели автомобили, предлагани на пазара. прочетете повече

Фирма Кампер е с дългогодишен опит на пазара за тегличи в България.

Тегличите продавани от фирма Кампер са произведени, качествено контролирани и проектирани от признати Европейски производители на тегличи като Auto-Hak, GALIA, Westfalia, ARAGON и Steinhoff.

Тегличите на фирма Кампер се отличават и характеризират с високо качество, издръжливост и 2 годишна гаранция.

Нашата оферта включва тегличи за почти всички марки превозни средства, като автомобили, джипове и бусове!

Допълнително фирма Кампер предлага фланцови куки, адаптери, електрически кабели, букси със 7 и 13 пина и преходници от 13 пина към 7 и от 7 пина към 13 пина.

Тегличите и фланцовите куки имат Европейски Сертификати с разрешение за дърпане на ремаркета от 750кг до 3500кг обща товариносимост.

Помислили сме също и за собствениците на Американски и Канадски автомобили, които имат различен стандарт за монтаж на тегличи и електрически кабели! В нашия онлайн магазин kamper.bg може да откриете това, което ви интересува! 

Отличаваме се от конкуренцията с по-изгодни цени, наличност на голям асортимент на склад, извършване на монтаж и предлагане на гаранция на тегличите от 2 години.

Поддържаме наличност на повечето от моделите на тегличи!

Доставката се извършва по куриер в рамките на деня. Реализираме поръчки, получени до 15 часа всеки ден от понеделник до петък и събота до 12ч.

Съобразяваме се с изискванията на клиента!

Извършваме монтаж на всички закупени от нас тегличи! 

Цената на монтажа е от 60 лв до 90 лв в зависимост от модела, годината, сложността и особенностите на превозното средство.

Това, което ни различава от конкуренцията още е, че имаме направени снимки на извършени монтажи на много от колите.

Обикновено хората се страхуват, че ще им се реже задната броня на автомобила, не могат да си го представят как ще изглежда.

Затова фирма Кампер се е погрижила да направи снимков материал след извършени от нас монтажи на тегличи! Те виждат как изглежда колата им след монтажа на теглича. Това ги успокояват, и взимането на решение става по-лесно! Доврието към нас расте!

от 1 до 18 от общо 1066 резултата (60 стр.)